Ring gerne til os!

+45 46 15 28 51

  • Jobopslag
  • Tømrerafdelingen
  • 09.08.2022

Kan du slå hovedet på sømmet?

Er du en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer, der sætter pris på gode kollegaer, god løn og egen firmabil? Så ring til os med det samme…

Vi søger lige nu efter dygtige tømrersvende, til start 1. september. Det er et krav, at du er en ansvarsbevidst og god teamplayer, samt at du har kørekort. Svendebrev er ikke et krav, hvis bare hænderne og hovedet er skruet godt på. Derudover forventer vi at du er fleksibel og bidrager med godt humør, energi og faglig stolthed.

Om os:
Tømrerfirmaet Sten Jensen er en del af entreprenørvirksomheden Sten Jensen Gruppen, der i alt beskæftiger ca. 140 ansatte fordelt på tømrere, elektrikere, gulvlæggere og malere på Sjælland og i Jylland. I tømrerfirmaet har kontor i Greve, hvor hovedkontoret også ligger. Vores ambition er at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og hvor der er plads til sociale arrangementer, udvikling af alle medarbejdere i form af diverse kurser, adgang til det nyeste værktøj og ikke mindst spændende opgaver, for vores mange store erhvervskunder. Hvis vi selv skal sige det, så lykkes vi ret godt med det.

Om jobbet:
Du vil blive en del af vores team på ca. 55 tømrere, der kører til pladser på hele Sjælland – primært i hovedstadsområdet. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og pension og en arbejdsplads, der i høj grad er baseret på gensidig tillid, hvor alle behandles med respekt og har stor grad af frihed under ansvar, og hvor det samme forventes retur.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en arbejdstid, der oftest er kl. 6.00-14.00 eller 7.00-15.00, men med mulighed for gensidig flexibilitet. Vi har travlt og er altid på udkig efter dygtige folk. Så kender du andre, der kan matche vores krav, så tøv ikke med at fortælle dem om muligheden for, at blive en del af Sten Jensen-familien.

Praktisk info:
Ring til René på tlf.nr. 26 28 17 63 eller send en mail på rene@tfsj.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!