Ring gerne til os!

+45 46 15 28 51

  • Jobopslag
  • EL-afdelingen - Sjælland
  • 05.05.2021

Er du en dygtig og kvalitetsbevidst elektriker, der sætter pris på gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø?

Vi søger lige nu efter to faglærte elektrikere, til opstart snarest muligt. Det er et krav at du er en ansvarsbevidst og god teamplayer, samt at du har kørekort og svendebrev. Derudover forventer vi at du er fleksibel og bidrager med godt humør, energi og faglig stolthed.

Om os:
Elfirmaet Hjortskov & Jensen er en del af entreprenørvirksomheden Sten Jensen Gruppen, der i alt beskæftiger ca. 140 ansatte fordelt på elektrikere, malere og tømrere på Sjælland og i Jylland. I elfirmaet har vi både kontor i Allerød og i Greve, hvor hovedkontoret også ligger. Vores ambition er at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og hvor der er plads til sociale arrangementer, udvikling af alle medarbejdere i form af diverse kurser, adgang til det nyeste værktøj og ikke mindst spændende opgaver, for vores mange store erhvervskunder. Hvis vi selv skal sige det, så lykkes vi ret godt med det.

Om jobbet:
Du vil blive en del af vores team på ca. 40 elektrikere, der kører til pladser på hele Sjælland – primært mellem Allerød og Greve. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og pension og en arbejdsplads, der i høj grad er baseret på gensidig tillid, hvor alle behandles med respekt og har stor grad af frihed under ansvar, og hvor det samme forventes retur.

Der er tale om fuldtidsstillinger med en arbejdstid, der oftest er kl. 7.00-15.00, men med mulighed for gensidig flexibilitet. Vi har travlt og er altid på udkig efter dygtige folk. Så kender du andre, der kan matche vores krav, så tøv ikke med at fortælle dem om muligheden for, at blive en del af Sten Jensen-familien.

“Vi søger lige nu efter to faglærte elektrikere”

Elfirmaet Hjortskov og Jensen

Praktisk info:
Send en kortfattet ansøgning via mail til job@tfsj.dk med emnet ”Elektriker”. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Henrik på mail: hhj@el-hj.dk . Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet de rigtige folk. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.